Sunday, July 11, 2010

4 päeva tööd, 2 päeva puhkust.

Seekord sattus siis nii, et tegin 4 päeva tööd ja nüüd on jälle kaks vaba päeva, normaalne :D. Igatahes koosnesid need neli päeva pmst tööalasest koolitusest, raadio kasutamine+koodid, olukordades käitumine, telefoni numbrid, jaamade avamine/sulgemine ja rongi garaažist välja toomine. Võib küll tunduda lihtne, aga tegelikult on seda kraami ikka kõriauguni. Eile, laupäeval, hakkasin siis oma nn Check-outi tegema, ehk siis pmst testiti kas ma olen kõigest aru saanud ja kas oskan kõike. Kuna aga test oli nii võrd pikk, siis pidime seda täna jätkama. Igatahes, kolmapäeval hakkan üksi töötama ilma järelvalveta, nii et saab põnev olema.
Kõige parem osa päevast on aga hispaanlastega suhtlemine, sest enamasti nad räägivad ainult hispaania keelt ja arvavad, et kõik teised räägivad ka hispaania keelt. Neile saab siis kätega selgeks teha mis kus on, kui kuuled mingit tuttavad atraktsiooni või siis noh, tualett.
Eile käisime jälle jalgpalli vaatamas Sports barist, erinevalt Hispaania-Saksamaa mängust seal väga palju vaatajaid polnud, aga mõnus oli ikka. Täna vist uuesti sinna, sest hispaanlasi on siin tohhuijaa, ilmselt saab päris hull möll seal olema, aga eks näis.

Salut!

No comments:

Post a Comment