Sunday, July 4, 2010

2. Juuni möödus Pariisis lõõmava päikese all. Niikaua kuni tõusis tuul ja kandikud lendama hakkasid, ühesõnaga, keeras ilma p****. Samas oli mõnus, sähvatas välku ja ka äike paugutas. Õhtul oli saabunud ka mu teine toakaaslane - prantslane, ja ta on Disneys vist 8 või 9 kuud juba töötanud, nii et jagab päris hästi seda värki siin.

Eile oli siis esimene infopäev ja pidi korralikult riides olema. Õnneks ma pintsakut peale ei pannud, sest pärast viit minutit kõndimist hakkas paduvihma sadama ja järgi see jääda ei tahtnud. Lõpuks kui jõudsime läbimärgadena Disney ülikooli, siis tehti igaühest pilti ja saime oma kaelakaartid kätte, et parki saada. Infotunnid toimusid ainult prantsuse keeles ja õhtu lõpuks oli aju täitsa väsinud koguaeg mõtlemisest ja peas ümber tõlkimisest. Tänu infopäevale ei näinud ka esimest 85 minutit Saksamaa-Argentiina mängust, kuid viimase värava ikka nägin ära. Hurraa!

Täna oli siis teine infopäev, mis oli märksa tegusam ja huvitavam. Pärastlõunal saime oma kostüüme näha, minu oma on tumesinine ülikond, hõbehalli vesti, valge särgi, musta lipsu ja kirsadega, ehk siis nn. Safetyboots. Tutvustati ka parki ja mõndasid atraktsioone + näidati ka töökohad kätte. Pärast tutvustust pidimegi töökohale minema manageri ja teamleaderiga kohtuma ning tööplaane vaatama. Kaastöötajad sattusid olema äärmiselt lahedad. Selgus, et minu puhkepäevad on teisipäev ja kolmapäev, ehk siis esimest korda pean tööle minema alles neljapäeval, kuna homme on veel infopäev.

1 comment:

  1. lahe,muideks nädala sees omada puhkepäevi pole sugugi paha, sest siis on Pariisis palju kohti avatud ja saad seal linnaga lähemalt ju tutvuda ;)

    ReplyDelete